IT Matters

“Without reengineering, information technology delivers little payoff; without information technology, little reengineering can be done.”
Michael HammerDe verbetering van logistieke processen gaat meestal hand in hand met een aangepaste IT-oplossing. Door een optimale combinatie kan u uw efficiëntie spectaculair verhogen. Daarbij is het belangrijk nauw aan te sluiten bij de ervaringen en eisen op de werkvloer.
Op basis van onze bevindingen stellen we u een systeem voor dat we heel gedetailleerd voor u kunnen specificeren.
Daarna laten we twee pistes open. We kunnen vanuit onze onafhankelijke positie een standaardpakket selecteren dat het best bij uw noden aansluit:. Uiteraard betrekken we daarbij uw hele bedrijf. Daarna volgen we het traject op van onderhandeling, contract tot implementatie.Een andere mogelijkheid is dat u voor maatwerk gaat. In dat geval stappen wij de markt op of bieden wij u samen met Roots Software NV een professionele en betaalbare oplossing aan. Met hen hebben we al enkele mooie projecten uitgewerkt, o.a. ons beergame. (www.beergame.be).

Essenciál liet eigen software ontwikkelen voor het in kaart brengen van uw supply chain: de X7X6. Deze toepassing maakt het mogelijk om de structuur van uw keten visueel zichtbaar te maken, van zand tot klant. Daarnaast stellen we de verschillende indicatoren doorheen de keten grafisch voor om een snelle diagnose te maken. Zodra we samen met u het actieplan uitgewerkt hebben, ontwerpen wij een nieuwe structuur en stellen wij doelstellingen voor de supply chain parameters. Na implementatie door onze mensen en integratie in uw organisatie, volgen we met X7X6 op in hoeverre we de doelstellingen halen.
• Phillips
• Sodexho
• Spanolux
• Sociaal Fonds voor het Goederenverkeer
• Major International Forwarding Company
• Freight Division of Major 3PL

Essenciál BVBA - Millegemweg 46 - 2531 Vremde - Tel. +32 3 455 90 50 - Fax +32 3 455 90 50