Multi Modal Matters

Een multimodale aanpak van uw goederentransport is belangrijk: ‘multimodal matters’. De verschillende multimodale oplossingen (intermodaal, comodaal) zijn de enige manier waarop de logistieke industrie aan een leef- en werkbare toekomst in Europa kan werken. We moeten zoveel mogelijk duurzame transportmodi inschakelen en de verschillende modi op elkaar afstemmen.Essenciàl heeft heel wat expertise opgebouwd rond deze ‘multimodal matters’. Wij focussen ons heel in het bijzonder op deze duurzame aanpak van de goederstromen.

Zoekt u alternatieven voor uw huidig transport? Inbound of outbound? Goedkoper en/of milieuvriendelijker? Wij beschikken over een stevig gebundelde kennis van de multimodale infrastructuur en de intermodale transportmarkt. Daardoor kunnen wij u snel voorrekenen welke alternatieven er voor u beter zijn. Daarna helpen we u om ze te implementeren.

Filip Verbeke is de transportdeskundige bij Voka in de provincies Antwerpen en Limburg, werkt voor NV De Scheepvaart en heeft ervaring bij de spoorwegen. Zijn netwerk spreidt zich uit doorheen de hele transportwereld, met internationale dimensie.

• NV De Scheepvaart/VOKA
• Blits
• Tupperware
• Sodexho

 

 

 

Essenciál BVBA - Millegemweg 46 - 2531 Vremde - Tel. +32 3 455 90 50 - Fax +32 3 455 90 50